Pure Dakwerken 

Voor al uw dakonderhoud, dakreparatie & dakvernieuwing in Ede en omgeving.

Dakinspectie in Ede

Bij een dakinspectie in Ede wordt er naar de staat van het dak gekeken, kunnen problemen vroegtijdig worden opgespoord en kunnen deze indien nodig verholpen worden. We beschrijven hieronder kort de voordelen van een dakinspectie.

Zicht op de staat van het dak

Allereerst is een voordeel van een dakinspectie dat u op de hoogte blijft van de staat van het dak. Zeker bij de meer kwetsbare en onderhoudsrijke daken – zoals bijvoorbeeld platte daken – is dit van belang. U weet dan immers hoe lang het dak nog ongeveer mee zal gaan, welk onderhoud er in de nabije toekomst uitgevoerd dient te worden, en ga zo maar door. Zo weet u een stuk meer dan wanneer u pas actie onderneemt wanneer het begint te lekken. Het kan dan zijn dat het dak versleten is en u op korte termijn met een flinke rekening zit. Met een periodieke dakinspectie komt u niet voor die onverwachte kosten te staan.

Problemen spoedig opsporen

Een ander voordeel van problemen vroegtijdig opsporen is dat wanneer er een beginnende lekkage in het dak ontstaat, we dit lek mogelijk nog kunnen voorkomen door een dakinspectie uit te voeren. De inspecteur kan immers vaak al aan de staat van het dak zien waar er mogelijk lekkages kunnen ontstaan. Door hier vroegtijdig op te anticiperen kunnen we problemen dus vroegtijdig opsporen en kunnen grote kostenposten worden voorkomen.

 

Verlenging van de levensduur

Tenslotte kan door middel van een dakinspectie de levensduur van het dak worden verlengd. Wanneer een dak onnodig schade lijdt door bijvoorbeeld enorme vuilophopingen op het dak, kan dit tijdig geconstateerd worden en kan hier nog wat aan worden gedaan.

Mochten er meer vragen zijn omtrent onze dakinspectie, neem dan gerust contact op met Pure Dakwerken, zodat we zo snel mogelijk langs kunnen komen. U kunt ons bereiken op +31 658936694 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Scroll naar boven
×